Találkozzunk EMMÁNÁL!

Kérjük, adományotokkal támogassátok EMMÁT! A ti hozzájárulásotok létfontosságú ahhoz, hogy a megerősítő terek továbbra is működjenek, és kapaszkodót kínáljanak egy nyugodtabb, tudatosabb, mindenki számára boldogabb élethez. Támogatásoddal te is részese lehetsz ennek.

Az alábbi linkre kattintva megtehetitek, nagyon köszönjük:

Szülővé válni, szülőnek lenni szép és örömteli is lehet, bár néha kétségbe ejtően bonyolult, kihívásokkal teli időszak. Az EMMA Műhely egy pihenőhely, amit közösen teremtünk egymásért, egymásnak.

Szülővé válni, szülőnek lenni szép és örömteli. És néha kétségbe ejtően bonyolult. Mit csináljak? Hogy csináljam? Jól csináljuk? Néha kizsigerel. Hova lett az életem? Hova lettek a többiek? Mikor hagynak már békén? Mikor lehetünk újra kettesben? Mármint a párommal…Nem mindig van időnk arra, hogy magunkra is gondoljuk, és töltekezzünk. Nem mindig van pénzünk rá. Nem mindig van hova menni. Olyan hely pedig különösen kevés van, ahová gyerekkel vagy anélkül, sírva vagy nevetve, csiniben vagy slamposan, bárhogyan mehetünk.

Az EMMA Műhelyben sem magyarázni, sem magyarázkodni nem kell. Elmondhatod ami fáj. Örülhetünk annak, ami jó. A meghívott szakértő válaszol a kérdéseinkre, a megosztott tapasztalatokból és tudásból azt vihetjük haza, ami a saját életünkbe beépíthető.

Az EMMA Egyesület tapasztalata az, hogy a gyermekvállalás kihívásokkal teli időszakában a legnagyobb segítséget sokszor egy olyan sorstárs közösség adja, ahol el lehet mondani a problémákat, a fájó és a jó élményeket, a felmerülő kérdéseket egyaránt. Sokszor nincs is többre szükségünk, de erre nagy szükségünk lehet.

Az elmúlt két évben közel 350-en vettek részt az EMMA Műhelyeken:

“Szeretem az EMMA Műhelyt, mert szeretem a szervezőket és a résztvevőket, mert ez egy BIZTOS PONT volt az elmúlt hónapokban, ahol megerősítést, inspirálást kapunk és adunk egymásnak. Ez egy női kör, mely nyitott férfiak számára is…”

„Hálásan köszönöm a munkátokat, és hogy itt lehettem.”

Támogasd az EMMA Műhelyt!

Találkozzunk EMMÁNÁL!

Címke: , , , , , ,