Találkozzunk EMMÁNÁL! – Kérjük támogasd adománygyűjtésünket!

Amikor elkezdtük szervezni a műhelyeket, nem számítottunk arra, hogy milyen nagy hatással lesz mindannyiunk életére. Mindannyiunk életére, különböző képpen: egyesek gyógyulni kezdtek, mások sorstársakra találtak, megerősödtek, és most mindannyian lelkes és elszánt aktivistaként más nőket is támogatnak vagy éppen rendszerszintű változásokat generálnak. Kérlek benneteket, hogy segítsétek ti is azt, hogy minál több nő, anya átélhesse ezt a fajta megerősítő átalakulást. Köszönjük .

Az EMMA Műhelyt azért hoztuk létre, hogy azok a nők, akik nehéz vagy traumatikus élményeket élnek át a gyermekvállalásuk során, gyógyulni tudjanak.

Kérjük, adományotokkal támogassátok EMMÁT! A ti hozzájárulásotok létfontosságú ahhoz, hogy a megerősítő terek továbbra is működjenek, és kapaszkodót kínáljanak a családoknak és a szakembereknek egyaránt. Támogatásoddal te is részese lehetsz ennek.

Az EMMA Egyesületben 2010 óta dolgozunk azért, hogy a szülés, születés során mindenki emberséges bánásmódban részesüljön, hogy a gyermekvállalás időszaka minél örömtelibb és sérülésmentes legyen.

A jelenlegi szülészeti ellátórendszer átláthatatlansága, a szokásjogon nyugvó ellátási rend  úgy az anyáknál, mint a szakembereknél bizonytalansághoz és sérülésekhez vezet. Műhelyeinkben lehetőség nyílik arra, hogy szembenézzünk ezekkel a sérülésekkel, hogy megbízható információkat szerezzünk, támogató sorstársakkal találkozzunk úgy anyaként, mint szakemberként egyaránt.

“Nagyon örülök az EMMA Műhelynek, hogy a rendszeres találkozókon fontos kérdéseket beszélünk meg. Ezek a találkozók anyák, leendő anyák, dúlák, bábák, szülésznők és szülész-nőgyógyászok számára inspiráló találkozók, és hatással vannak mindannyiunkra. Szeretném, ha még több emberrel, még nagyobb publikum előtt lehetne ezekről beszélni.”

„Hálásan köszönöm a munkátokat, és hogy itt lehettem.”

Kérjük, adományotokkal támogassátok EMMÁT! A ti hozzájárulásotok létfontosságú ahhoz, hogy a megerősítő terek továbbra is működjenek, és kapaszkodót kínáljanak egy nyugodtabb, tudatosabb, mindenki számára boldogabb élethez. Támogatásoddal te is részese lehetsz ennek.

Támogasd az EMMA Műhelyt!

Találkozzunk EMMÁNÁL!

Címke: , , , , , ,