Pályázati felhívás – EMMA Műhely

Csoportvezetőket keresünk az EMMA Műhelyekbe! Legyél te is a vendégelőadónk!

Megvalósulási helyszín: Magnet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Honorárium: bruttó 30.000.- Ft / alkalom.

Időtartam: 3 óra.

Amit várunk: az adott téma ismerete elméleti és saját élmény szinten is, továbbá jártasság a csoportvezetésben, számlaképesség.

Amit kérünk: rövid bemutatkozás, és az adott témához releváns tapasztalatok megjelölése.

Pályázatokat az info@emmaegyesulet.hu címre várjuk március 23-ig.

Emma vendégelőadót keres az alábbi három műhelybeszélgetésre. Egy pályázó csak egy témára jelentkezzen!  A pontos dátumot mindig a nyertes pályázóval közösen véglegesítjük.

1. EMMA Műhely április:  Gyerektelenség

Lehet tudatos döntés vagy élethelyzet, mégis gyakran nehezedik nagy nyomás arra, aki megéli. Külső elvárások, tolakodó kérdések, nem kért jó tanácsok, sajnálkozó megjegyzések. Tapasztaltál ilyet? Mihez kezdjünk mindezzel? Te, hogy éled meg? Szakértőnk segítségével több oldalról körbejárjuk a témát, az egyéni tapasztalatoktól indulunk, és ezen keresztül találkozhatunk a tágabb társadalmi valósággal.

1. EMMA Műhely május: Kiskamasz lett a gyerekem!

Nagy változást hoz a család életében, és a kapcsolódásainkban. Mi történik a kiskamaszunkkal? Szeretnéd jobban érteni mi zajlik a gyerekedben, szeretnéd jobban érteni mi zajlik benned? Mit tehetünk az élhető kapcsolatért? Szakértőnk segítségével ránézünk a folyamatra,  és megosztjuk személyes megéléseinket.

1. EMMA Műhely június: Testvér születése

Második, harmadik vagy sokadik gyerek, kicsi korkülönbséggel vagy éppen naggyal, mindenképpen új kihívások elé állít minket, és a család többi tagját. Mire számítasz? Ti hogyan készültök erre? Szakértőnk segít mind a lelki mind a gyakorlati felkészülésben. És természetesen egymástól is tanulunk!

Előző műhelyeinkről: http://www.emmaegyesulet.hu/?s=emma+m%C5%B1hely

Az EMMA Műhelyt a tőletek kapott adományokból finanszírozzuk, ezért is fontos számunkra az, hogy működésünk átlátható legyen.

Honlap: www.emmaegyesulet.hu

Facebook: https://www.facebook.com/emmaegyesulet/