EMMA segélyvonal

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/emmavonal/

Várandósság, szülés, gyermekágy, anyaság – jó és rossz érzések – hívd EMMÁT ha beszélgetni szeretnél, ha információt keresel.

Az EMMA vonal egy anonim információs és lelkisegély vonal, amit önkéntes alapon működtetünk, képzett önkéntes segítőkkel:

Szinte minden nőnek van története magáról vagy ismerőséről: nem kapott megfelelő tájékoztatást, fájdalmas vizsgálat érte, vagy kinevették, ha a gyermekágyat nem úgy élte meg, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy vállaljuk a nehézségeinket, hangot adjunk panaszunknak. Sokszor nem tudjuk, hová forduljunk kérdéseinkkel, kitől milyen támogatást kaphatunk.

Mi az EMMA vonalon meghallgatjuk a történeteidet, információt, tájékoztatást nyújtunk a várandósság, szülés és gyermekágy témáiban, lehetőséget biztosítunk arra, hogy szükség esetén, TE magad megtaláld a számodra legmegfelelőbb egészségügyi, pszichológiai, gyakorlati vagy akár jogi támogatást.

Várjuk hívásodat, ha

… kérdéseid/félelmeid vannak a babavárással és a szüléssel kapcsolatban,
… nem tudod eldönteni kikkel, és hol szeretnél szülni,
… nem ért meg a környezeted, vagy másfajta támogatásra vágynál,
… a korábbi szülésedről, a szülés alatt történtekről szeretnél beszélni valakivel,

… egyedül érzed magad a kisbabád megszületése után,
… nehézségeid vannak a szoptatással,
… támogató csoportra vagy szakemberre van szükséged, de nem tudod kihez fordulj,

… nehéz az anyaság, nehezek a hétköznapok.

06-70-622-3346

Kedden: 10:00-14:00

Csütörtökön: 20:00-24:00

Írhatsz is nekünk az alábbi címre:

emmavonal@gmail.com