Kiemelt

EMMA Vonal

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/emmavonal/

“Olyan jó volt valakinek elmondani amit éreztem. Megtapasztalni azt, hogy nem vagyok egyedül a kétségeimmel, a kérdéseimmel. EMMA nagyon sokat segített nekem abban, hogy megértsem a helyzetet, amiben voltam. Köszönöm.” (Anna)
Neked is vannak olyan érzéseid, gondolataid, amik nehezen viselhetők? Jó lenne elmondani valakinek? Hívjál minket bizalommal! Nem kételkedünk, nem vonjuk kétségbe a tapasztalataidat, nem hiteltelenítünk el. Meghallgatunk, támogatunk a saját erőd visszaszerzésében.

06-70-622-3346

Kedden: 10:00-14:00

Csütörtökön: 20:00-24:00

Írhatsz is nekünk az alábbi címre:

emmavonal@gmail.com

Az EMMA Vonal egy anonim információs és lelkisegély vonal, amit önkéntes alapon működtetünk, képzett önkéntes segítőkkel.

Az EMMA Vonal egy anonim információs és lelkisegély vonal, amit önkéntes alapon működtetünk, képzett önkéntes segítőkkel:

Szinte minden nőnek van története magáról vagy ismerőséről: nem kapott megfelelő tájékoztatást, fájdalmas vizsgálat érte, vagy kinevették, ha a gyermekágyat nem úgy élte meg, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy vállaljuk a nehézségeinket, hangot adjunk panaszunknak. Sokszor nem tudjuk, hová forduljunk kérdéseinkkel, kitől milyen támogatást kaphatunk.