EMMA Vonal

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/emmavonal/

Várandósság, szülés, gyermekágy, anyaság – jó és rossz érzések – hívd EMMÁT ha beszélgetni szeretnél, ha információt keresel:

06-70-622-3346

Kedden: 10:00-14:00

Csütörtökön: 20:00-24:00

Írhatsz is nekünk az alábbi címre:

emmavonal@gmail.com

Az EMMA Vonal egy anonim információs és lelkisegély vonal, amit önkéntes alapon működtetünk, képzett önkéntes segítőkkel:

Szinte minden nőnek van története magáról vagy ismerőséről: nem kapott megfelelő tájékoztatást, fájdalmas vizsgálat érte, vagy kinevették, ha a gyermekágyat nem úgy élte meg, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy vállaljuk a nehézségeinket, hangot adjunk panaszunknak. Sokszor nem tudjuk, hová forduljunk kérdéseinkkel, kitől milyen támogatást kaphatunk.

Mitől traumatizálódhatsz?

• a szülésed körülményeitől (mikor? hogyan? hol? kivel?),
  • a szülés közben elszenvedett sérülésektől,
  • a kontrollvesztés érzésétől, még akkor is, ha érted a mögöttes okokat.

Ha:

• elveszítetted a babádat szülés előtt, közben vagy utána,
  • a babád a születése közben valamilyen sérülést szenvedett,
  • a babád koraszülött, és távol van tőled,
  • a babád beteg vagy speciális szükségletei vannak.

Ha szülésed érzelmi traumát jelentett számodra, ha a szüléssel kapcsolatos félelmeidről, ha a rossz szülésélményedről beszélgetnél, keresd az EMMA Vonalat. Nem kételkedünk, nem vonjuk kétségbe a tapasztalataidat, nem hiteltelenítünk el. Meghallgatunk, támogatunk a saját erőd visszaszerzésében.

EMMA Vonal videó:

emma_vonal