EMMA Műhely – Aranyóra

1. november 21., 10 óra

Magnet Közösségi Ház – Bojtorján terem

Facebook esemény linkje és regisztrációs link:  https://www.facebook.com/events/1948179398738390/?active_tab=about

Tudtad, hogy a magzatvíz és a mellbimbó illata hasonló? Hogy az újszülött kisbabák a kezüket szagolgatva keresik az utat a mellbimbóhoz az anya hasára kerülve? Gondoltál már arra, hogy a tested milyen tökéletesen alkalmas a kisbabád megnyugtatására, táplálására, melegítésére, a szívverésének és a légzésének a szabályozására és a fájdalmának csillapítására? Hitted volna, hogy az aranyóra, azaz a megszakítás nélküli bőr-bőrkontaktus pozitív hozadékai nagyrésze a szülés utáni napokban, sőt, hetekkel, hónapokkal később is pozitív hatással lehetnek Rád és a kisbabádra? Gyere és beszélgessünk erről az izgalmas, fontos időszakról!

A részvétel REGISZTRÁCIÓhoz kötött. A Bojtorján terem befogadó képessége korlátozott, ezért kérjük, regisztráljatok az alábbi linken: https://goo.gl/forms/9bhJGgj2mmO9FW482

Vendégünk Csörgő Andi, perinatális szaktanácsadó lesz:

„Szültem kórházban, egyetemi klinikán és szültem otthon, voltam dúlaként kórházi szüléseknél és otthoniaknál. Így személyes tapasztalatom anyaként és segítőként is van arról, hányféleképpen alakulhat a szülés utáni néhány óra, hogyan viselkednek a kisbabák, hogyan fogadják őket az anyák, apák és hogyan segít, vagy éppenséggel hogyan akadályoz ebben az érzékeny időszakban a szakszemélyzet. Nem csak a tapasztalataimról, de arról is beszélni fogok, hogy milyen az ideális ellátás és mi volna a szükséges minimum, és hogy mi a különbség a kettő között. Számítok rá, hogy Te is megosztod majd velünk a tapasztalataidat, a kérdéseidet, a véleményedet!”

Címke: , , , , , , , ,