EMMA Műhely – Anyaságunk története

Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/131297764223026/?active_tab=about

A részvétel REGISZTRÁCIÓ-hoz kötött. A Bojtorján terem befogadó képessége korlátozott, ezért kérjük, regisztráljatok az alábbi linken:https://goo.gl/aLoQ6zÚj ablakban nyílik meg

Időpont: 2017. december 12., 10-13 óra

Helyszín: Magnet Közösségi Ház – Bojtorján terem

Olyan beszélgetésre, tapasztalatcserére, együttes gondolkodásra hívunk benneteket, ahol témánk az anyaság lesz. A legtöbbet egymás élményeiből tanulhatunk, az együttlét lehetőség arra is, hogy feltöltődve és megerősödve térjünk vissza a hétköznapjainkba. Hozzátok el kérdéseiteket, tapasztalataitokat és tudásotokat, osszuk meg egymással mindazt, ami a saját életünkbe beépíthető.

“Öt gyermekes anyaként az a tapasztalatom, hogy nincsen recept. Ami az egyik gyereknél jól bevált, azzal a másiknál csődöt mondhatunk. Egy valami azonban közös: annak a felismerése, hogy a támogató környezet milyen sok tudást, tapasztalatot, erőt és biztonságot tudott és tud adni a hétköznapokban. Anyaságunknak nem lenne szabad magányban, szomorúságban, kételyek közt és kiszolgáltatottságban telnie.” (Fazakas Pálma, EMMA Egyesület)

#anyasag#tamogatokornyezet#emmamuhely#emma#sorstarsak#gyerekneveles